Kalk en mineraal technieken

dit zijn enkele technieken waarin wij gespecialiseerd zijn. De zachte, matte uitstraling van de kalkverf zorgt voor een authentieke uitstraling en zorgt voor prachtige natuurlijke kleurschakeringen op de muren. 

Stucco'sDoor de unieke samenstelling van de stucco's en hun kleuring met natuurlijke pigmenten creëer je een strakkere stijlvolle wandafwerking die ook gepaard gaat met lichte kleur nuances. Een mooi harmonieus resultaat.

Mortex

Mortex is een decoratieve pleister op basis van cement en kalk waarmee u uw vloeren, muren, plafonds, keuken- en badkamermeubels kunt laten bekleden.

Mortex is duurzaam, waterdicht en kan daardoor op bijna iedere ondergrond geplaatst worden

Hout en marmer imitatiesHout en marmer imitaties maar ook metaalimitaties zijn decoratieve technieken in ons gamma. Door ze bewust te gaan toepassen kunnen we je interieur in een oogopslag meer karakter geven.

Politoer

Politoeren is de naam die aan de techniek gegeven werd, die haar oorsprong vond in het Frankrijk van de middeleeuwen. Tegen het einde van de zeventiende eeuw was het gepolitoerde meubel zeer modieus geworden in vele landen van Europa. Deze prachtige finish heeft zelfs vandaag de dag zijn gelijke nog niet.


HoutDoor het toepassen van verouderings-, vergrijzing technieken kunnen we je woning en interieur meer cachet geven.