Formosus

Onze 3 pijlers


Authentiek

Net als onze klanten uniek zijn, zijn wie dit ook in onze afwerking.
Door samen op zoek te gaan naar een unieke vormgeving van het interieur door het schilderwerk, kunnen wij van een huis een thuis maken, helemaal op maat van de levensstijl van onze klant. 

Door gebruik te maken en het laten samensmelten van verschillende decoratieve toepassingen, natuurlijke materialen en het laten samenvloeien van de juiste kleuren brengen wij jou interieur tot een harmonieus geheel. 


Vertrouwen

Vertrouwen in de klant en omgekeerd. Vertrouwen van de klant. Vertrouwen in ons werk, vertrouwd raken met het werk. 
De ambacht van een meesterschilder vertaalt zich in zijn passie voor zijn vak. Het is deze passie die de leidraad is in het creëren van een uniek karakter in een eigentijdse stijl.  

Duurzaam

Bij Formosus kiezen we bewust voor duurzaam ondernemen. Dit vinden we terug in de keuze van onze materialen, alsook in de keuze van onze partners.

Details

Duurzaam kan men ook terug vinden in de schoonheid van de details. Onze ambachtelijke handelingen laten ons toe bewust met natuurlijke en authentieke materialen te werken.

Ambacht

Door onze verven ter plaatse zelf aan te kleuren kunnen we deze volledig afstemmen op de ruimte. Hierdoor zal elke creatie van ons uniek zijn voor de ruimte waar we deze in toepassen.