nl

Over mij

Over mij

Formosus

formosa (-a, -um) van latijn

forma (hier=) . Mooi . Verfraaien . Prachtig


Gedreven, gepassioneerd en ambitieus. Dit zijn de drie kernwoorden die Formosus het best omschrijven. 

Formosus is een samensmelting van kennis, contacten en ervaringen opgedaan gedurende jaren. Het biedt mij de opportuniteit om verder te groeien in mijn passie en vakmanschap. 


Mijn ervaring

14 jaar eigen ervaring in het schildersvak, waarvan 3 jaar voor een gerenommeerde schilder. Hierdoor heb ik de kans gekregen om voor befaamde internationale klanten én  architecten te werken. 

32 jaar ervaring in de decoratieve schilderwereld. Deze ongelooflijke kennisbank is mij van vader op zoon doorgegeven. Samen hebben we beproefde technieken uitgevoerd, gepersonaliseerd en geperfectioneerd. Deze dagelijkse leerschool heeft reeds  vele prachtige projecten opgeleverd. 


4 Pijlers

Authentiek 

Net zoals onze klanten uniek zijn, trachten wij dit ook te zijn in onze afwerking. Door samen op zoek te gaan naar een unieke vormgeving van het interieur door het schilderwerk, kunnen wij een huis een thuis maken, helemaal op maat van de levensstijl van onze klant.

Dit kan volgens traditionele toepassingen of exclusief schilderwerk.

Duurzaam

Bij Formosus kiezen we bewust voor duurzaam ondernemen. Dit vinden we terug in de keuze van onze materialen, alsook in de keuze van onze partners. 

Bij duurzaam (decoratief) schilderwerk, maken we gebruik van materialen uit de onmiddellijke nabijheid. Zo gebeurt het dat we heel veel inspiratie halen uit onze nabije omgeving. 

Als de gewenste techniek gekozen is, laten we ons voornamelijk leiden door de omgeving rond ons bij het bepalen van de materialen die we zullen gebruiken.

Traditioneel

Ook voor traditioneel schilderwerk kan u bij ons terecht. 

Een snelle opfrisbeurt, klaarmaken voor verhuur, herstellingswerk na waterschade, we doen het allemaal.

Vertrouwen

Vertrouwen in de klant en omgekeerd, vertrouwen van de klant. Vertrouwen in ons werk, vertrouwd raken met het werk. 

Elk project, elke uitdaging, hoe groot deze ook mag zijn, wij gaan ze niet uit de weg.