Formosus

Wie?

Als zaakvoerder, gebruik ik mijn decennia aan ervaring in de privé sector, waar ik gewerkt heb voor een gerenomeerd schildersbedrijf en architecten, voor zowel kleine als grotere projecten. Dit samen met een team van gespecialiseerde onderaannemers.

'Het is voornamelijk de kennis van Vader op Zoon, de ervaringen die we samen hebben opgedaan, het constante leerproces, die me vandaag in staat stellen om zelf de grootste uitdagingen aan te gaan.'

Ondertussen heb ik me gespecialiseerd in ecologisch schilderwerk. Zo wil ik het gebruik van omgeving schadelijke producten zo veel mogelijk beperken. De keuze van verf is hier een heel groot luik van.

Ecologisch

Meer ruimte voor meer comfort

Als milieubewust schilder nemen wij het voortouw om innovatieve, ecologisch verantwoorde verfoplossingen aan te bieden aan het brede publiek.

Onze kennis over natuurlijke pigmenten van diverse aard en oorsprong, helpt ons om een harmonie te creëren tussen de omgeving en uw interieur. Hierdoor kunnen wij u een uniek resultaat garanderen.

Doordat we ons graag laten leiden door onze omgeving, vinden we vele texturen en kleuren terug in de natuur.  

Het is dit fundament dat we moeten trachten te begrijpen om deze levendige kleuren en texturen te kunnen implementeren in ons artisanaal schilderwerk.

Wij worden graag uitgedaagd in onze creativiteit om een uniek resultaat te bekomen.